Due date 22/12

Semalam checkup doktor kata due 22/12 klu x bersalin kena serah diri 28/12. Tanya doktor, x bole ke lajak sikit pergi 31?? Tergelak doktor dgn misi dengar😂😂. Sbb rasa baby 2nd ni mcm nk kluar lmbat jugak😅😅. Ada geng x kat sini

19 Balas

Saya due 10.12.22 hari tu sampai sekarang bby xnk kluar lagi.. Doc da bg surat serah diri kat hospital nnti 16hb ni.. Doa kan saya dipermudahkan segala urusan bersalin nanti😊tak larat nak bawak diri dah ni😅

1y ago

InshaAllah, aamiin. Semoga dipermudahkan untuk smua ibu yg mnunggu masa masa nk bsalin🥰. Sama laa saya pon x larat dh bjalan macam pinguin ni😂