Due date 22/12

Semalam checkup doktor kata due 22/12 klu x bersalin kena serah diri 28/12. Tanya doktor, x bole ke lajak sikit pergi 31?? Tergelak doktor dgn misi dengar😂😂. Sbb rasa baby 2nd ni mcm nk kluar lmbat jugak😅😅. Ada geng x kat sini

19 Balas

sy due 25/12 mnggu dpn da kena serah diri sbb gdm. kenapa ya baby bulan 12 banyak tknk keluar lagi🤭🤭🤭

2y ago

Hehhehe, itu la sis. Mgkin diorg dh ujung ujung taun. Saja kluar lmbat😂😂

Sama due kita 22/12 tapi takda tanda2 lagi nak bersalin.. sy sebolehnya nak cepat 🥹

2y ago

Betul, klu nk bsalin awal x pe, jgn la ujung sgt, mcm ksian plak ujung sgt nk lahirnya😅

emm due 18/12 serah diri 20/12 takuttt 🥹🥹 smoga dipermudahkan kan smua mommy2

2y ago

sama due dengan sy sis.. sy dah rasa perut mengeras dari semalam lagi.. insyaAllah Allah permudahkan segala urusan kita semua 🤲

haha. mana tau kalau baby mmg nk keluar time tu. rezeki awak❤️

mcm mna sis buleh rs kluar lmbt tu 😂... xda tnda2 ke sis

2y ago

Hahah, takut mcm kakak dia je😅, lgpon perut mcm x turun lagi je😅

Sy due 30/12 harap2 keluar bulan 1😂😂

2y ago

Sy bersalin awal 2minggu 15/12 haritu 😂 tak jadi dia nak keluar bulan 1 haha

saya due 16/12 , tarikh serah diri 21hb ni ..

2y ago

amin

Haha. Boleh nak minta lajak2 pulak

2y ago

Cuba nasib sis😅, sbb masa scan doktor kata saiz baby kecik beza dua minggu , itu yg tya x bole lajak sikit ke😂

Sama due 22/12 😌

2y ago

Semoga dipermudahkan ye sis