buku pink kt kk

semalam buat buku pink sebab da 11 weeks , excited sangattt ye pastu scan sekali nampak baby sepak sepak perutt mmg active sangatt , ada ke mcm sayaa ? sharee laaa first scan korang camanaa 🥹 nak share vd scan baby tapi auratt suami takkasi 🥺

7 Balas

Saya tiap kali scan saya record utk tontonan saya & husband. Kdg tengok balik video2 tu & rasa excited terus gosok2 perut ckp makin besarrr anak mommy sambil doa yg baik2 utk anak. Doa ibu mujarab kan hehe. Tp saya mmg tak share, bila ada kenduri ke apa semua terkejut tgk know2 perut dah memboyot tunggu hari. Bila dah bersalin baru post gmbr jari baby utk maklumkan & minta doa yg baik2. Lagilah ramai terkejut especially yg ckp belakang2 kita ni ttc lah susah dpt anak lah 😅

10mo ago

inshaallah saya skrg mmg tk post pape berkaitan dengan baby , kalau post pun hide fmly suami sebab risaukan iri hati dorng 🥺

nasihat sy , simpan dahulu keterujaan awk tu . fasa trimester pertama ni org cakap fasa kritikal . macam² boleh jadi. bukan kita doakn yg bukan² tapi percaya la andai terjadi sesuatu awk akn jd sedih . so nasihat sy bertenang,kongsi kegembiraan tu dgn suami dahulu. and enjoy your pregnancy 😊

10mo ago

terimakasih ye sis , ye saya takpost apa apa vd / gmba scan kt sesiapa pun . hanya untuk saya & suami tngok , nak post pun tk berani sbb kelilingi ada yang ttc sampai ke harini . semoga kita dilindungi 🫶🏼

Saya pun tak bagi husband saya share gmbar/video scan dkt kawan² or media sosial sbb ad baca Ustaz Azhar Idrus bgtau pasal ni ..saya letak gambar scan tu dlm album gambar kawin je nnt baby dh besar sikit dia boleh tgk hehe🙂

10mo ago

sama² sis ..saya pun xtahu nk letak mna gmbar scan lepastu baru teringat ad album so letak dlm tu je sng.Semoga sis dan baby sihat dan dipermudahkan urusan bersalin nnt ye 🙂

Gambar dgn video mana2 pun tak boleh share, aurat juga, simpan jela excited tu suami isteri, lg2 kandungan masih baru, sy pregnant mmg ahli keluarga terdekat shj yg tahu, dh beranak baru la heboh satu dunia pun takpe

hehehehe sama macam sya lah...doc cakap aktif dah...cuma masih kecil lagi, doakan baby kuat yaa...skng saya baru 13 weeks

10mo ago

amiinn insyaallah baby kita semua akan membesar dengan sihat , happy camana pun aurat kita kene jaga kan 🥺 suami mmg tknk post apa apa sebab dia risau orang lain iri hati

aah selain aurat saya pon tak share takut ain.

Sama jugaa😁

11mo ago

excited yee mesti baby 2024 ni hyper lain mcm kan hahahahha