BUKU PINK & SCAN BABY

Hi mommies ?, Just nak tanya kt mommies yg dah buat buku pink, Nnt masa kita buat buku pink dekat kk tu mmg doktor/nurse akan scan sekali ke? Atau scan tu kita kena minta / buat hari lain ye? Tq ye utk feedback mommies ?, Sy mommy to be, first pregnancy 7w6d ?

2 Balas

Tak pun..buat je buku dulu nnt jmpa doc baru scan..sbb tu masa buka buku pink nurse akan minta bwa gmbr scan kalau da scan kat luar. Brpa kali je jmpa doctor nnt..sbb tu mcm saya tiap2 bulan g scan kat luar abb nk tau la apa pkmbangan baby..

5y ago

Ooo ok Tq sis 😊

Lau sy wt buku pink kt kD booking ari n lps 2 die sruh scan kt kK pd ari yg sama...x tau la org lain cmne...

5y ago

Ok kalau cmtu esok sy call & tanya kd dlu Tq ye sis 😊