37 minggu 6 hari

Semalam ada keluar lendir cmpur darah sikit pegi hospital baru 1 CM doc suruh balik..nak tanya dalam 1 CM tu boleh terbuka lagi ke CM saya dah tak larat berjalan rasa lain dekat bawah

2 Balas

boleh😂 nak beranak ni sis dia akan buka sampai 10cm. if air ketuban dah pecah tapi tak sampai 10cm ataupun takleh teran, auto czer

standby dengan suami, kadang ada orang tertidur tak sedar leaking air ketuban. minta orang lain juga perhati kan kita