Turun darah

Hi kalau turun darah tak banyak perlu pergi hospital tak?? sebab takut doktor suruh balik dulu pula kalau check baru 1 cm.

5 Balas

mcm sy seminggu dh keluar lendir darah tp belum ada contraction. sy pi check kt klinik ja. incase sis malas nk pi hosp. pi ja klinik. mintak dr checkkan overall. check condition baby ,uri ,air ketuban , kalau boleh buat ve. mintak je dr buatkan ve. baru tahu ada progress ke x

klau ikut pglmn first pregnncy sy, mmg kene balik semula sbb takda contaction pun.. ade darah je.. tp.. sbb first time kan pergi jugaklah hosp sbb da neves. tp.kalini dh prep dgn ilmu, takpergi awal dh mcm hrtu. penat ulang alik ja..

better pegi cek sis walau xde bukaan pon kita puas hati bila dh cek xde pape sbb tanda2 ni klau kita peram lama sbb mlas ulang alik ke hospital bleh bahaya kat kandungan sbb kita xtahu kandungan kita mcm mana

kna prgi sis..sya pn time trun darah x bnyk kna warded jga biarpun bukaan x da.. doc trus msukkn antibiotik

4w ago

okay baik sis..terima kasih ya

Ya