Lendir darah masih keluar tapi kontraksi tak kerap lagi

Hai, semalam saya turun lendir darah.. dah pi hospital bukaan 1 cm.. dr suruh balik dulu.. pastu sampai sekarang lendir darah tu masih keluar tapi kontraksi tak kerap atau kuat sangat. normal ke atau perlu pi hospital?

6 Balas

Sama mcm sy sis keluar darah dulu dtg hospital doctor suruh balik dulu sebab bukaan baru 1 cm. Before balik tu doctor ada tlg seluk nak cepatkan bukaan punya sakit balik terus contraction kuat. Next day pagi dtg hospital lagi then terus admit. Dekat subuh baru beranak lama betul contraction.

Tunggu rasa kontraksi baru pergi hospital, sy pun dulu macam sis. Dua hari sebelum beranak keluar spotting darah

xlama lgi bersalin lh tu..🌹bole buat senaman dlu mudhkn bukaan

Lendir darah biasa kena pergi hospital

berapa week sis?