Rutin dalam kereta

Selesa bila nak jalan memana tak risau perut rasa goyang, terhentak². Masa anak first pon pakai gini. Pakai seatbelt pon tak senak. Naseb jumpa bantal clip ni kat kaison 2 taun lepas. 🥰

Rutin dalam kereta
6 Balas

Sama sis..sy guna bantal neck rest tu..letak kt area perut, pastu br pkai seatbelt..tu pn suggestion husband..mmg selesa la sis..kalau sy drve pun, sy buat yg sama..yg pntg, seatbelt tak tekan perut lgsg

3y ago

kann. pakai seatbelt pon selesa & selamat.

Kalau dekat sabah.... Jln jauh sy amat risau sebab 70% jln raya kwsan pedalaman teruk. Xlari dari terhentak. drive pelan2, 8 jam perjlnan jadi 12 jam. Emmm.

3y ago

pastikan letak bantal sebelum pakai setabelt tau. kita pon tak risau baby terhentak 🥰

sy tak guna langsung seat belt. sakit wooo bila tersentap. tp kalau roadblock pun tak kena apa2 la kalau tak silap sbb preggy

3y ago

bila pakai pillow tu, pakai seatbelt ketat² pon rasa safe je perut. suami bawak laju pon tak risau 🥰

nt blh la cri...sy slalu rsa tecekik bila pkai seatbelt...

3y ago

skrg perut xbesar sgt pun dah xselesa...haaa tq bg idea nt sy beli...sb mmg xselesa perut ni tp xtaw nak bt mcm mna

👍👍👍👍

👍👍