senak perut

Saya baru 9mgu.. perut pon tak nmpk sgt.. tp bila mkn je tak boleh lbih sesenduk nasi. 1 pon dah terlebih.. lps makan perut rasa senak sgt.. penuh betul sedangkan mkn pon tak byk kandungan pon baru 9mgu..

2 Balas

Kita sama sis.. 9w..tp saya jenis kalau preggy perut cepat besar.. Skrg dah nmpk perut.. Tp mmg makan xlalu Sgt.. 1 senduk tu pun kurg kan lg Kdng2.. Asal lapik perut je.. Lepas mkn rasa senak. Kenyang.. Pdahal saya ni gemok juga.. Dlu mkn byk.. Preggy ni je x lalu mkan.. Tp normal je rasanya tu.. Awal2 ni mmg Mcm2 rasa x kena.. Jg makan je.. Jgn lasak. Byk rehat..

3y ago

Sama mcm sy.. Tp sy baru 7w lebih..

Sy pun mcm tuu.. Dari awl pregnant smpai da 19 minggu ni pun masih lg😅

3y ago

ohh sama jgk.rasa mcm perut penuh dh.ape nk buat ek? baring senak,duduk senak,diri lama rasa nk muntah