Baru Nk Masuk 3 Bln

Selera mkn makin kurang. Bgantung ngan susu Frisomum & tablets pramilet je... Huhu Risau dgn pkembangan baby.. Huhu.. Ada cdngn? Nk mkn mknn pasar, skrg dduk kampung.. Diam di hulu sungai.. Suami keja kt bandar pula... Rasa mncabar betol dgn keadaan xda bekalan air... Keja pula bjalan kaki menuju ke sekolah brdekatan.. Naik tangga sungai pula tinggi..... Risau ngan keletihan yg mlampau kdg2... Huhu

1 Balas

sis cikgu ke? kena makan juga sis untuk perkembangan anak..amik nasi.

5y ago

Tunggu posting nurse... Ni jadi PPM PRA smntra kat sekolah kampung.... Nasi kalau lauk x bole nk masuk mmg x lalu