Baby kurang gerak

Normal ke 25w tp baby kurang gerak.. dh mkn pn dia snyap je.. huhu.. risau pulak😭#ingintahu

2 Balas

ape yg sy tahu doc pnh bgthu bwh 28 minggu tu baby masih kecil lagi ruang dlm perut kite pun masih luas, kalau sis rase tak yakin boleh try pergi scan kt klinik berdekatan utk kepastian..sbb naluri seorg ibu tu tak salah sebagai langkah berjaga2

7mo ago

takpe sis kite lebih kurang je cume beza minggu, nanti sis try minum air sejuk @ mkn benda yg manis2..kalau masih tak respond jgk sis pergi scan sebagai langkah berjaga2 bile dah tahu keputusan hati kite pun rase lega semoga dipermudahkan urusan sis & baby..moga semuanya baik2 saje🤲

saya pun sama mmy 25 week tapi alhamdullillah baby gerk aktif .