Selsema

Sy preg dh 3 bln. Arini selsema non stop. Sy dgn alahan nye.. Sy xda minum air sejuk pon. Kalau utk org pregnant memg xleh mkn ubt kan kalau selsema. Sy nk mkn sunquick tp asyik membuang je.. Mcm ne ye.. Biar shaja selsema baik sndri ke.. Huhu..

1 Balas

Sama mcm sy. Selsema teruk sgt sampai mata berair, bersin pon ada. Dlm 3 hari jgk selsema. Sy terus pergi klinik sbb x tahan sgt. Masa doktor nk bg ubat sy ckp yg sy pregnant. So doktor akan bg ubat yg sesuai utk ibu mengandung.