Kurang Selera Makan

36w nak masuk 37w. Lately ni kurang selera makan. Tak lalu nak makan. Normal ke? Risau pulak rasa. Huhu.

1 Balas

Saya minta maaf ya mommy sebab saya takde experience tak selera makan on 3rd trimester. Saya hanya tak selera makan masa 1st trimester sampai kena gastrik. Masa 3rd trimester pula saya terlalu berselera makan sampai berat badan naik banyak. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti mommy dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗 Apa2 pun, semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Allahumma Aamiin 🤲🏻. Walaupun tak selera makan, pastikan perut tak kosong. At least minum susu, makan biskut atau buah. Pengalaman saya kena gastrik masa mengandung betul-betul beri pengajaran untuk saya jangan biar perut kosong. #TAPsupermoms #TAPactiveusers