2 bulan

selepas berteka teki ttg kehamilan.. selepas buat double scan hari ni... doc masih tk nmpk apa2..test upt pon negatif.. mgkin sye kne belajar pasrah... wlupon sbnye mcm tk bleh terima. semua simpton kehamilan sye rase smpi sekarang.. tpi bila doc ckp sye tk mengandung.... sye tahan perasaan depan doc. naek kete.. sye tk mmpu tahan dah... Doakan sye ad rezeki lagi lepas ni..

2 Balas

mngkin bru lg kot sis..cba la tgu 2mnggu lg..test upt blik..mudah2an sis ada rzeki bby nnt..bsbar yer sis..

4y ago

wlcme sis☺️..sbar dan bnyk berdoa..in shaa Allah..Allah sebaik2 perancang..amin..smoga sis diberi zuriat..😊

sis dh berapa lama kawin ?

4y ago

dah 2 tahun lebih sis..