test kali ke 4

assalamualaikum mummy2 sume... test nk sye buat kali ke-4...rse ad tak rezeki sye... patot ke refer klinik.. sbb 2 hari lepas doc ckp test upt sye negative... ?

test kali ke 4
2 Balas

Waalaikumussalam. Test ke empat2 semuanya positif ke sis? InshaAllah ada tu sis. Cuba lagi dalam tempoh 48 jam ke atas. Jaga diri baik2. Jangan stress. Buat permulaan tunggu dulu. Sis keep on testing UPT. Kalau masih positive boleh refer ke klinik kesihatan terus. (If period missed)

5y ago

ye sis... 4 test semua positif... lepas test 2 kali.. sye g klinik utk confirmkn.. tpi doc bgtau negative.... pas blek klinik test lagi upt kt umah. positif... after 2 days.. sye test lagi.. masih 2 line

Mcm ada tu. Cuba cek sekali lagi bila bangun tido pagi nnt