Siapa yang bercadang atau pernah gunakan Gas Entonoks?

Selamat tengah hari weekend mommies semua🥰 Ada tak mommy dalam ni yang bercadang untuk gunakan gas entonoks? Atau pernah gunakan gas entonoks?🙋 Min dulu bersalinkan dua-dua anak gunakan gas entonoks ni. Ada yang sama macam min tak ya? Macam mana dengan pengalaman korang ya? *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Siapa yang bercadang atau pernah gunakan Gas Entonoks?
15 Balas

bg sye gas ni tak membantu utk kurangkan rasa sakit sbb masa jahit memang tak kurg lgsg rasa sakit...hehe rasa lalok tu tak mampu buat sakit berkurang...untuk diri sye lah...stiap org ada tahap ketahanan utk sakit yg berlainan

3y ago

betul tuuu. saya pun dorg bg gas ni time jahit, terasa sampai ke bulan pegi diaaaaa.