Mata berdenyut?

Selamat tengah hari semua🥰 Ada tak yang pernah rasa mata berdenyut secara tiba-tiba?👀 Min kadang selalu rasa hujung sebelah mata berdenyut tiba-tiba🥺 Siapa pernah rasa benda yang sama macam min? 🙋 Rupa-rupanya baru min tahu ada sebab kenapa mata berdenyut💡 Jom baca sini 👇 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Mata berdenyut?
12 Balas

pernah n tgah alami . almost a week . start smlm mkin mnjadi . smpai 15-20 minit denyut2 tak berenti 😢 any tips to share ?

aah pnh alaminya .selalu...oh br tahu sbbnya kenapa..terima kasih min share ttg ini😍😍😍👍👍👍

punca stress je sebenarnya, bukan sbb ada yg rindukan kita.. so x boleh perasan lg dah lepas ni 🤭

sy sensitif pada chaya esp tghari.. sampai ttp langsir rumah.. kalau tgk berdenyut2 jdnya mata dgn kepala..

Pernah 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ #TAPsupermoms #TAPactiveusers

sy pun selalu mengalami.. baru tahu juga klau min x share

pernah alami.

Bru smlmmmm

Saya pernah

Ya pernan