Jom semak ni parents!

Normal atau tidak ya jika anak mengalami ekzema?👶 Apa tanda-tandanya ya? 😰 Jom semak ni parents sebelum terlambat 🙏 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Jom semak ni parents!
10 Balas

My daughter also hv it at 4th month it's been worst and I use all remedy and medication after I use Burt's bee bath and Burt's bee multipurpose cream cure it. you can purchase it at Sephora app

anak saya yg ke 3 kne ekzema ni..sy guna ubat viprolabs..alhamdulillah serasi..kulit kasar,kering jd licin..ank 1st n ke 2 xde..

anak ke2 masa umur 2bulan dah ada ekzema. sekarang sudah 3tahun Alhamdulillah semakin baik. jarang sudah timbul merah2 tu.

Ank first hari tu ad ekzema. Tpi alhamdulillh dah pulih.Harap anak second ni xda. aminnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Anak sy doktor diagnosed ada atopic eczema. Sy akan sharekan artikel nanti macam mana sy jaga 🤗

3y ago

Boleh semak di sini ya https://my.theasianparent.com/eczema-bayi-cara-tangani 🥰

anak kena bila mula makan..Follow up kk Alhamdulillah da baik..

Alhamdulillah anak2 tak ada ekzema

Tidak. Alhamdulillah

❤️❤️

o