Dengan siapa ibu ingin/berpantang?

Hi selamat tengah hari semua🥰 Jom kongsikan bersama bersama apa yang ibu pernah lalui atau bercadang untuk berpantang 🤱 Untuk yang belum hamil, boleh kongsikan dengan siapa ibu ingin berpantang. Untuk yang sudah hamil, boleh kongsikan dengan siapa ibu bercadang berpantang. Untuk yang sudah mempunyai anak boleh kongsikan bersama kami dengan siapa ibu berpantang👇

Dengan siapa ibu ingin/berpantang?
136 Balas

rasa tenang bila berpantang sendiri d rumah dgn bantuan suami tersayang..agar tidak mnyusah kn kluarga sendiri n kluarga mertua..tapi,bila berpantang sendiri kena banyak ilmu bab² berpantang tuk diri,bby n suami..

Mestilah B, dengan keluarga sendiri, duduk dirumah ibu abah dgn adik. Adik saya rajin, walau dia lelaki. Tak dapat bayangkan kalau saya berpantang sendiri, pastinya saya menangis sentiasa hahahaha

B tapi kali ini ntah lah ada corona dan mco ni nanti berpantang dengan orang tua x 🙁

B. Tp apakan daya, arwah ibu sy dah tkde jd keluarga mertua jaga nnti😌

klw bg sy, sy suke berpantang kat umah sndri ngn suami ngn anak2

A tapi mak dtg hari2 tolong bantu husband siapkan benda pantang

tentulah dgn mak sendiri... so B la jawab nye... ^-^

C. Dgn kak ipar , utk sebulan Pastu pantang sendri

A, berpantang sendiri di rumah,suami yang jaga

lebih suka A, tp sb xda pengalaman terpksa C