Set berpantang

Assamualaikum and hai ibu² semua... kpd ibu² yg dah pernah bersalin Boleh x kongsikan set berpantang yg ibu² guna... Tgh servey set berpantang yg mampu milik dan berbaloi.. thnaks in advance

15 Balas

complete dari ibu ke bayi.. dia full set set boosting milk set kecut rahim dan hilangkan rengat set kulit berseri + kurus set perawan pn ada. dia sgt practical dan sng sgt nk pakai. utk bayi pn ada minyak urut bayi set kembung bayi set nipple crack dan ponggong melecet.

2y ago

best sgt pakai ni.. kalau nk dpt original dari hq amway.. Saya bole bantu ni nombor saya 01111996938

nonaroguy. beli loose yg mana nk guna ja. bagus sgt. blh consume phytonatal tu lama sikit. nk membuang pun lawas, dia cuci usus bagi cantik.

Nonaroguy, tropical herbs. Kalau taknak ambik fullset, beli yang perlu je.

guna set nonaroguy tp yang xhabis lulur dengn cucian herba tu. lain semua habis.

mustika ratu.. jamu salapan.. recommended dri zaman mak2 lgi.jenis fully herba

Nona Roguy. Turun temurun guna NR. KKM approved!

tropical herbs dari amway.

nonaroguy senang kit..

Nonaroguy

nona roguy