Puting payudara sy tiba² ada bisul. Tak pasti apa tapi sakit. Payudara rasa berdenyut je. Kenapa ye?

Bisul kat payudara

2 Balas

bukan bisul awak. itu kita panggil nipple blister. ia seangkatan dgn bengkak susu. jangan cucuk. boleh buat rendaman epsom salt kemudian boleh bagi baby hisap

1y ago

Ohh yeke sis. Tapi sy dah pergi klinik. Doktor cakap bisul. Dia cucuk lepastu bagi ubat sapu dgn antibiotik.

Pergi jumpa doktor segera sis. Boleh prefer klinik mana yg ada doktor perempuan