Tracker Bayi, sudahkah ibu gunakan hari ini?

Selamat tengah hari semua mommies👋 Jom kongsi pendapat sekejap dengan mommies lain. Tahu tak aplikasi TAP mempunyai ciri Tracker Bayi untuk bantu ibu semua memantau perkembangan bayi anda?👶 Komen di bawah macam mana cara anda gunakan ciri Tracker Bayi kami dalam memantau perkembangan bayi anda👇

Tracker Bayi, sudahkah ibu gunakan hari ini?
36 Balas
 profile icon
Tulis jawapan
VIP Member

Sy akan bc setiap hari perkembangan bayi. Melihat bentuk buah yg seibarat baby. Even x ble lg pgg ms tu, rasa d dlm perut allah je tahu. Sgt seronok. Kdg nurse tny brp minggu, sy jwb minggu sekian2. Nurse kira eh btullah dia ckp. Dlm hti Alhamdulillah. Guna appss TAP🤲 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Baca lagi

Sudah. Tiap-tiap pagi tengok perkembangan kandungan dan simptom² kehamilan serta baca artikel yg berkaitan. Jadi, banyak info dan tahu cara mengatasi simptom2 kehamilan tu. Saya suka!

adakan ada yg sama macam saya masuk 37 Minggu ni susah nak membuang,dan terkeluar buasir,sgguh menyakitkan dan tak selese,nak bjln ssh ddk sakit tdr pun sakit

saya harini 39weeks. esok dah kene serah diri induce ubat sebab air ketumban banyak. ada mommy lain macam saya tak? takut pulak nak kene induce 😭

tracker baby ,sgt membantu sy.. skrg sy dh 36minggu 1hari,mmg terbaik..👍👍😘

4mo ago

saya 13. hari lagi hpl rasanya macam mau bersalin dah nak buat apa apa pun malas sekali itu kenapa ya

TapFluencer

Saya belum pernah guna tapi saya cuba dia boleh tengok saiz janin dan perkembangan organ dan lain2 terbentuk pada janin

memang best..boleh tahu saiz , berat dan setiap hari apa perkembangan baby..dan terasa macam bercakap dgn bby pulak..👍😊

Soo Exited!! 21 week baru rasa pergerakan baby menendang..hihii 🥰🥰🥰 miracle...Alhamdulillah..🤲🏻

macam mana nk guna tracker bayi, tunggu baby lahir ke atau apa?... please bagi pencerahan..

4mo ago

biasanya 6 ke 7 nln ke atas bole guna dh

sy nk tye mcm pic ni mmg betul ke kadungan 41 week baru masuk ke laluan betul² yer?atau hanya gambar shj...

Post reply image