Tracker Bayi, sudahkah ibu gunakan hari ini?

Selamat tengah hari semua mommies👋 Jom kongsi pendapat sekejap dengan mommies lain. Tahu tak aplikasi TAP mempunyai ciri Tracker Bayi untuk bantu ibu semua memantau perkembangan bayi anda?👶 Komen di bawah macam mana cara anda gunakan ciri Tracker Bayi kami dalam memantau perkembangan bayi anda👇

Tracker Bayi, sudahkah ibu gunakan hari ini?
40 Balas

Sy akan bc setiap hari perkembangan bayi. Melihat bentuk buah yg seibarat baby. Even x ble lg pgg ms tu, rasa d dlm perut allah je tahu. Sgt seronok. Kdg nurse tny brp minggu, sy jwb minggu sekian2. Nurse kira eh btullah dia ckp. Dlm hti Alhamdulillah. Guna appss TAP🤲 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Sudah. Tiap-tiap pagi tengok perkembangan kandungan dan simptom² kehamilan serta baca artikel yg berkaitan. Jadi, banyak info dan tahu cara mengatasi simptom2 kehamilan tu. Saya suka!

tracker baby ,sgt membantu sy.. skrg sy dh 36minggu 1hari,mmg terbaik..👍👍😘

1y ago

sama

macam mana nk guna tracker bayi, tunggu baby lahir ke atau apa?... please bagi pencerahan..

2y ago

biasanya 6 ke 7 nln ke atas bole guna dh

Saya belum pernah guna tapi saya cuba dia boleh tengok saiz janin dan perkembangan organ dan lain2 terbentuk pada janin

adakan ada yg sama macam saya masuk 37 Minggu ni susah nak membuang,dan terkeluar buasir,sgguh menyakitkan dan tak selese,nak bjln ssh ddk sakit tdr pun sakit

sy nk tye mcm pic ni mmg betul ke kadungan 41 week baru masuk ke laluan betul² yer?atau hanya gambar shj...

2y ago

lain org lain...ad yg cepat..ada yg lmbat Mcm sy ank sblmni..bersalin ad yg 37w lbih..ad yg 38w..Ni skg tgh preggy ank kelima...dah 38w genap..belom ada tanda lgi....dah msok laluan ke belom tahlaa..tp kdg2 tdiam juga dek sakit kt bwh tiba²...dia puna skit mcm ad yg menolak kt bwhtu..Auto kejang skjap..tarik nafas..slow2 bru ok..

saya harini 39weeks. esok dah kene serah diri induce ubat sebab air ketumban banyak. ada mommy lain macam saya tak? takut pulak nak kene induce 😭

memang best..boleh tahu saiz , berat dan setiap hari apa perkembangan baby..dan terasa macam bercakap dgn bby pulak..👍😊

Soo Exited!! 21 week baru rasa pergerakan baby menendang..hihii 🥰🥰🥰 miracle...Alhamdulillah..🤲🏻