Tracker Bayi, sudahkah ibu gunakan hari ini?

Selamat tengah hari semua mommies👋 Jom kongsi pendapat sekejap dengan mommies lain. Tahu tak aplikasi TAP mempunyai ciri Tracker Bayi untuk bantu ibu semua memantau perkembangan bayi anda?👶 Komen di bawah macam mana cara anda gunakan ciri Tracker Bayi kami dalam memantau perkembangan bayi anda👇

Tracker Bayi, sudahkah ibu gunakan hari ini?
40 Balas

saya harini 39weeks. esok dah kene serah diri induce ubat sebab air ketumban banyak. ada mommy lain macam saya tak? takut pulak nak kene induce 😭