Tracker Bayi, sudahkah ibu gunakan hari ini?

Selamat tengah hari semua mommies👋 Jom kongsi pendapat sekejap dengan mommies lain. Tahu tak aplikasi TAP mempunyai ciri Tracker Bayi untuk bantu ibu semua memantau perkembangan bayi anda?👶 Komen di bawah macam mana cara anda gunakan ciri Tracker Bayi kami dalam memantau perkembangan bayi anda👇

Tracker Bayi, sudahkah ibu gunakan hari ini?
40 Balas

sy nk tye mcm pic ni mmg betul ke kadungan 41 week baru masuk ke laluan betul² yer?atau hanya gambar shj...

2y ago

lain org lain...ad yg cepat..ada yg lmbat Mcm sy ank sblmni..bersalin ad yg 37w lbih..ad yg 38w..Ni skg tgh preggy ank kelima...dah 38w genap..belom ada tanda lgi....dah msok laluan ke belom tahlaa..tp kdg2 tdiam juga dek sakit kt bwh tiba²...dia puna skit mcm ad yg menolak kt bwhtu..Auto kejang skjap..tarik nafas..slow2 bru ok..