Tracker Bayi, sudahkah ibu gunakan hari ini?

Selamat tengah hari semua mommies👋 Jom kongsi pendapat sekejap dengan mommies lain. Tahu tak aplikasi TAP mempunyai ciri Tracker Bayi untuk bantu ibu semua memantau perkembangan bayi anda?👶 Komen di bawah macam mana cara anda gunakan ciri Tracker Bayi kami dalam memantau perkembangan bayi anda👇

Tracker Bayi, sudahkah ibu gunakan hari ini?
40 Balas

hi. nak tanya.. klu dri bby 1st dan second ni pecah air ketuban.. bby 4 pun mcm tu ke nti pecah air ketuban?

tracker baby sgt membantu sya, suka sgt,sya skrg dh 36minggu 1 harimmeng terbaik🥰❤️👍

tracker baby, mmg membantu sy tengok perkembangan baby👍 skrg sy 27week 4day🥰

hi. ank 1st smpi ke3 semua pecah air. ank ke4 nti tu mcm tu jg ke?

Dah keluar tanda darah. Tapi masih tak rasa sakit. Perlu ke ke hospital ?

sy rase mual loya dh seminggu knp adakah itu tanda hamil

every day sy buka tracker baby

tiap hari akan buka..sbb dpt coin 🤭🤭🤭🤭🤭

Tiap masa buka apss ni tuk tengok pergerakn baby...

tiap hari buka tracker bayi