Siapa bersalin tahun 2020?

Selamat tengah hari mommies semua😘 Siapa yang selamat bersalin tahun 2020, cuba komen bawah sikit👶👇 Dapat baby boy ke baby girl? Tahniah mommies semua yang dah bersalin dengan selamat💖

Siapa bersalin tahun 2020?
67 Balas

bayi lelaki 21/4/2020 jam 6.49ptg sama tarikh lahir tan sri Dr. Nurhisham Abdullah..🤭 moga anak saya menjadi doktor seperti yang sri.. Aamiin ☺️

tahniah pd smua mommy😍😍..mg ank mommy smua mmbsr dgn sht dan mnjdi ank yg soleh dan solehah buat ibu ayah..Allahuma aamiin...❤️❤️❤️

3y ago

❤❤❤

sy.. 26.11.2020 sengara wei. bukaan 3 cm tpi blm kuat kontraksi sdh naik ambulan msuk wad mcm biasa boy juga.. blm rezeki dlm gegirl hihi

3y ago

tq tq.. cukup lh ni.. admin lg tmbh hihi

Baby girl. Alhamdulillah ❤️ #TAPactiveusers #TAPSupermoms #1sttime

selamat melahirkan pada 20-04-2020 secara normal. bayi perempuan.

Alhamdulillah boy. 10/9/2020 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Okt 2020 baby girl 😍 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

alhamdulillah girl. due 7.1.21. baby keluar 29.12.20

First baby, baby boy. 25/10/20 , alhamdulillah :)

🙋‍♀️ Saya...baby boy 👶🏻17/10/2020