Baby new year 1/1/2020

Saya selamat bersalin baby girl sberat 3.02kg ?

Baby new year 1/1/2020
135 Balas

Tahniah sis dan selamat berpantang😊... Seb baik baby tunggu tahun 2020..boleh dpt free suntikan pneumococcal..hihi..

Masyaallah 😍 alhamdulillah tahniah. Saya pun tengah tunggu hari je ni, insyaallah babygirl jugak ☺️

Alhamdulillah tahniah sis..selamat berpantang. Moga ibu dan bby sentiasa sihat. Aamiin. 😍😍😍

Wahhh...bbir merah2 mcm pkai lipstick😍😍congrats..slamat brpantang...

ya Allah .. comel nya 😍😍😍😍 taneah mommy .. selamat berpantang 😊

Comelnyaaaa bibir merah2...ada amalkan apa2 masa pregnant ke sis 😍

Tahniah..baby girl..putih comel..sy bsalin 2/1/2020..baby boy 😊

Alhamdulillah. Tahniah sis! Awal lah baby sambut birthday 😍

Alhamdullillah... baby new year... tahniah n selamat berpantang sis..

Alhamdulillah tahniahhhhh. cantiknya baby 🥰🥰😍