Soalan Xxx

Selamat ptg. Sorry i nak tanya. I bersalin normal with episiotomy. Kena gunting loh. Saya punya husband mau ajak berhubuNgan suami isteri dan sy sgt takut walau suda 100 hari. Soalannya, sakit tak? Hehe

9 Balas

Ok je.. Depends pada org... Utk first time buat selepas beranak.. Akan rasa sakit sikit.. Tu bagi sayalah..

Xsakit dh tu dah lps 100 hari...tp slow2 la..blh ekjas kan kalo sakit...jgn trs nk hentak je

Depends pada org kot. Kadang2 lebih kepada trauma

I dah 4 bulan still not together. Takut. Huhu

Maybe rasa pedih sikit..so slow2 je la..

Yes..but just slowly

Yes. it does hurt.

Tak sakit,

Slow2 je