Hai mommy2 semua

I ada pertanyaan untuk mommy2 semua..normal ka kalau time tengah sarat mengandung ni kita rasa kerap nak berhubungan intim dengan suami??..sebab i sekarang tengah mengandung nak masuk 8bulan..i rasa i nak selalu berhubungan intim dengan suami..tak merbahayakan baby dalam perut i ka mommy??..i risau terjadi apa2 dekat baby je..dan satu lagi pertanyaan...tak bahaya ka husband selalu lepas dalam?..sorry tau mommy2 i tanya macam ni..i belum ada pengalaman lagi..ini baru pertama kali i mengandung..i harap mommy2 semua sudi menjawab pertanyaan saya ni..#bantujawab #ingintahu

1 Balas

selagi takde pendarahan takde masalah nak berhubungan dengan suami sekerap mana pun. lepas dalam pun takda masalah sebab rahim tgh tutup.