Vaksin ibu hamil

Selamat petang...ade tak mommy2 yg tengah mngandung skarng ni ambik vaksin..???mohon pemcerahan...☺

14 Balas

Saya dah ambil masa 12 weeks. Ok je. Effect sikit2 je dkt mommy cth sakit tmpt cucuk & ada yg ok. Depends on mom's body. Janin ok. Skrg dh nk masuk 20 weeks. Janin aktif je.

Sya dh complete 2 dose vaksin.. Alhamdulillah.. xde sebarang effect..☺️.. InsyaAllah.. Allah akan permudahkan semuanya.. Aaminn..💕

sy dah selesai dua dose.. first 18 week second dose 21 week dua² bagi kesan lenguh je lengan.. lain okay..alhmdulillah

sy xsempat vaksin masa ngandung,sbb dpt tahu ibu menyusu blh vaksin sblm 33weeks.. maso tu dah nk bersalin 😁😁

1st dose masa 12w, second dose 15w Pfizer. Alhamdulillah ok je cuma demam and lemah la 2-3 hari

Complete 2 dose vaksin. Effect cuma mengantuk je dan sakit sikit pada tmpt yg dijarum.

saye dah ambik Mase tengah mengandung 14 minggu dan alhamdulillah semua baik

Vax az... 1st dose 4 weeks... 2nd dose tadi tgahari cucuk... 12 weeks..

sy dh vaksin...dh lengkap 2dos.. pfzer..xad effect apa2 pun.. alhmdlh..

saya dah lengkap 2 dos..alhamdulillah xde effect apa2