Siapa sini suka minum susu?

Selamat petang semua pengguna👋🥰 Siapa sini suka minum susu ya? Susu apa yang korang minum and kenapa?😋 Tak kisahlah minum waktu pregnant je ke, minum memang sebab suka ke atau memang minum sebab dah menjadi kebiasaan dia pon🥛 Cuba share sikit susu apa yang best? Min susah sikit nak telan susu ni. Kot boleh try lepas ni 😆

Siapa sini suka minum susu?
242 Balas

HL original, farm fresh original.. paling sedap farm fresh, semua flavour sedap

Dutch Lady (Full Cream, Chocolate n Coffee) & Farm Fresh (Full Cream n Kurma)

HL . dont know why but it taste different than others #TAPactiveusers

saya minum susu hl. biasa campur dengan air masak. sebab manis 😁

xsuka susu tp nurse nasihat mnum susu utk dptkan kalsium utk bby..

xkisah susu kotak brand ape..asalkan bukan susu cair dlm tin tu..

yep .. suka susu Dutch Lady Chocolate & Strawberry .. sedap ...

Semua jenis susu sya suka minum, yg fresh atau low fat😋

farm fresh + HL + dutch lady.. sbb mudah dpt di pasaraya..

Susu goodday, susu HL, Susu SID, paling suka susu kurmaaaa