susah kalau orang yang jarang suka minum susu ni ?

nak mintak pendapat sikit , saya ni susu kurang minum haritu da try minum paksa tapi tak boleh jugak sebab dia keluar balik tiap kali nak minum mesti muntah , tapi kalau susu coklat Dutch lady tu bole pulak masok, kalau saya amalkan nye bagus ke tu kire susu jugak ke? ?

1 Balas

boleh je minum yg berperisa sekiranya sis takde kencing manis semasa mengandung.. minum pg segelas, malam segelas should be ok.. tapi kalau ada kencing manis kena minum yg plain low fat sahaja..

5y ago

hehehe ok terima kasih 🥰