Pukul berapa ibu selalu tidur?

Hi selamat petang semua ibu-ibu hebat komuniti TAP🥰 Waktu hamil mesti waktu ibu semua banyak berfikir, banyak bermain perasaan, banyak berdebar kan?🤭 Lagi-lagi kalau dah penghujung trimester tu😆 Agak-agak pukul berapa ya ibu selalu tidur? Ada yang tengok jam tak sebelum tidur😅 Min selalu tidur dulu 1-2 pagi 😩

Pukul berapa ibu selalu tidur?
156 Balas

tak selesa tido lenguh blkg..da terlelap pun mesti terjaga.. tido bila mata ngntuk ssgt..

1@2 pg.. sb tghari pun sy akan tdo dlm 2 jam dlm pukul 2-4pm.. so nak tdo mlm ssh sikit..

paling awal 10 mlm. pastu terjaga balik dlm pkul 2 ke 3 pg sbb baby bergerak aktif

2/3 pagi kdg2 jam5 maklumla takde Aircon rasa panas je.. Dan tak selesa😌

Selepas pukul 12 tghmalam. Lpastu kerap terjaga sbb nak pergi toilet 😂🤣

4y ago

Sama lh gn sy sis😂😂

x tentu kdg2 awl kdg2 lmbt tdo sbab dh msuk 23weeks nie ssh sgt nak tdo..

tgk keadaan jgk. terutama bila suami berdengkur, mmg lmbt la tido 🤣

masuk trimester ketiga , kerap naw tidur , asal letih je tidur . 😂

dulu 1/2 am xde masalah, sejak preggy paling awal lepas isyak 😴

X tentu masa..ngantuk awal dah..tapi biasa 😴 pkol 12 ke atas..