Komen emoji ikut umur anda jom!

Haluuu selamat berhujung minggu semua😘 Jom kita halu haluu sikit dengan pengguna lain 👋 Sehari ada berpuluh ribu pengguna baru aplikasi TAP serata Malaysia tau! Jomlah berkenal-kenalan petang ni okay 😉

Komen emoji ikut umur anda jom!
2246 Balas

😅 31thn, 1st pregnancy.. skrg da masuk 6minggu.. doakan sy dipermudahkan proses kehamilan ni.. alahan da mula dtg, mual2 sakit kepla, tekak x sedap sentiasa..bau masakan pun jadi pening 😢

2y ago

hai mummy semua sekarang sy dah 8 bulan.. sedang menunggu hari due bulan 6 😁 Alhamdulillah dah lepas fasa morning sickness selama 3 bulan, sekarang sudah sakit2 pinggang nk tdo pun susah.. doakan kami ya semoga lancar melahirkan nnti.. gudluck juga utk semua mummy ya..😘

40 ank ke 2. jarak ngn ank sulong 3 tahun . kawin lewat ,dpt ank pun lewat .Apapun syukur sgt kpd Allah sbb bgi rezeki ank . Ank pertama ujian sgt besar nk melahirkan dia .koyak tahap 3 tu sbb trauma nk pregnant jarak dekt .now ,tggu due buln 3 kelahiran yg ke2.mohon doa dari smua ibu moga diberi peluang untk melahirkan ank dgn selamat keduanya. aamiin .

😜Alhamdulillah Nak msuk 29 tahun..insyAllah buln 5 ni bersalin,ank no 4..Doa kan sye Mudah nk bersalin n pantang sendri nti dirumah sendri bersame ank2 yg lain..Mak sndri dh lame tak ada..Al-fatiha utk Arwah Ummi sye..🤲Dan sye Doa kan pd kwan2 dlm ni pun same jgk..semoga dipermudahkan urusan kte Ibu,Umi,Mama,Mak,Mami sme ye..semoga baik2 aje..

37thn.Mengandung pertama kali hampir selama 12thn menunggu .Usia kandungan br dlm 8minggu.mohon doa shbt2 agar kandungan sy sentiasa sht sehingga selamat bersalin..aamiin

3y ago

Aamiin semoga dipermudahkan urusan sis

😜 30 thn first baby skrg dah 14 week 2 hari sekarang pinggang dah lebih sakit dari yg sebelumnya smpai nangis2 sebab x tahan 😂😂 doakan semoga urusan saya dipermudahkan & selamat bersalin..saya doakan semua mommi di permudahkan segala urusan dan semoga selamat bersalin semuanya amin ❤️❤️❤️

😜 27tahun.. 22weeks , anak kedua.. doakan saya sedang fight dengan covid, alhamdulillah xde demam atau sakit lain yg serius, cuma kepala je terasa sakit dan berat.. suami dan anak sulung alhamdulillah -ve.. semoga dipermudahkan urusan para ibu yang sedang mengandung serta selepas melahirkan🥰.

Xsangka 😭😭 dh 20.. Mase 1st baby dlu masih lg 14 https://chat.whatsapp.com/D2YoMYjnX8e1lC1skBLeaW Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2022 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat ☺️

17 𝒕𝒂𝒉𝒖𝒏 . 𝒌𝒂𝒏𝒅𝒖𝒏𝒈𝒂𝒏 𝒅𝒉 𝒎𝒂𝒔𝒖𝒌 36 𝒎𝒊𝒏𝒈𝒈𝒖 5 𝒉𝒂𝒓𝒊

😘40thn.. Anak pertama.. Berjaya selepas ivf.. 34weeks.. Doakan saya dan anak selamat melahirkan.. Mengandung full pakej risiko..🥴.. Umur, k. Manis, D. Tinggi..

3y ago

saya 39,sama anak pertama dan ivf. 6 weeks.. smoga baby kta selamat dan dipermudahkan.. aamin bertabah umur2 kta mmg huhu

Alhamdulillah 36 tahun.. anak nak masuk 5 orang, insyaAllah hujung bulan 9 bersalin

3y ago

saya masuk 38 tahun...anak masuk 5 org jgka bsalin lepas raya juga...