Gerakan baby

Hi selamat petang. Nak tanya, normal ke gerakan baby semakin perlahan. Sy dh 28w, dh start kira gerakan baby. Baby bergerak Alhamdulillah cukup 10kli cuma sy hairan setiap gerakan dia slow je. Kalau sblm 28w dulu (20-26w) gerakan baby kuat je . Adakah sebab baby semakin membesar ? Kdg2 risau jugak

6 Balas

Sama. Harini saya 28w 1d. Dpt rasa gerakan baby makin slow. Dia still gerak, tapi slow tak macam week before 28. Kena usap2 kene cocok cocok dia baru dia respons.

3mo ago

Kan . Sblm 28w aktif sgt. Lps tu slow tp sy after a few days, baru aktif balik.