Gerakan baby

Hi selamat petang. Nak tanya, normal ke gerakan baby semakin perlahan. Sy dh 28w, dh start kira gerakan baby. Baby bergerak Alhamdulillah cukup 10kli cuma sy hairan setiap gerakan dia slow je. Kalau sblm 28w dulu (20-26w) gerakan baby kuat je . Adakah sebab baby semakin membesar ? Kdg2 risau jugak

6 Balas

Sy 30w, baby sy klu siang mcm banyak tido.. susah jgk nk kira gerakan dia..tp bila waktu mlm punye laa aktif mcm tgh bertinju dlm perut.. 😅😅

3mo ago

sama lah tp sy 3 hri lagi bru genap 28w.. malam je aktif siang kalau betul betul rehat bru rasa gerak kalau x diam je