Air gula

Hi selamat petang , macam mana nak tahu result lepas minum air gula tu ye ? sbb smlam lepas minum air gula nd amik darah kali kedua nurse suruh balik je . nd bacaan gula yg okay

7 Balas

Sy lepas seminggu minum air gula nurse call bgtau kata sangkut l. Maybe mlm sebelum minum air gula tu sy mkn durian kot seulas, durian kan manis. Tu yg sangkut 😅

5y ago

sya alhamdullilah bacaan normal , tugu jugak kk call tapi takde . rupanya alhamdullilah bacaan normal