Minum air gula

Hai momies 2 hari lepas saya minum air gula dekat kk , tapi dia tak bagi tahu result dekat saya . Macam mane ya sbb kawan saya cakap , patutnya dapat result terus time cek darah lepas minum air gula tu , tapi Haritu nurse suruh saya balik , ke dia akan bagithu result untuk Next checkup ? Kalau tunggu Next checkup normal ke lagi sebulan baru dia bagithu result tu🤣? Sbb appoiment seterusnya bulan depan hehe . Lepastu ade jugak dengar dorg cakap kalau kita ade gdm ke time amik darah aritu nurse akan segera call untuk buat appoiment pasal gdm ?

1 Balas

Kalau nurse call mgg nie maksudnye awak sangkut GDM dan kemungkinan akan dtg KK untuk buat BSP dlm masa terdekat. Kalau x sangkut air gula tu, nurse mmg x akan call. Next checkup, yg next bulan tu boleh la awak tanya nurse berapa bacaan gula awak sebelum n selepas 2 jam.

2y ago

Terima kasih sis atas info 😍❤️