Gula dalam darah

Semalam minum air gula.. harini misi call kata gula tinggi. Padahal sehari sebelum minum air gula tu baru cek. Gula rendah. Tahu2 harini dpt result gula tinggi.. besok nak amik darah lagi. Macammana ye ?

1 Balas

sy pn mcm sis. sy naik 8 mcmtu. trus kna bt bsp😥 nk bacaan bawah dri 5. sy last kna bt 31/1 ni kalau okay xpyah bt bsp dh☺ sy cntrol makanan. kurangkn bnda manis&berminyak

1y ago

Sy pun result kemarin tu 8 jugak sis,tp malah doc dah suruh ambik insulin dn chek bsp 2 mggu sekali hemm