Posisi Menyusu Ibu-Ibu

Selamat Petang Ibu-Ibu! Siapa dekat sini suka menyusu kan bayi sambil baring? ??‍♀️ Mesti ada posisi yang anda gemar dan selesa kan! Jom kongsi posisi kegemaran anda ketika menyusu!

Posisi Menyusu Ibu-Ibu
142 Balas

baby baru sebulan.. posisi selesa skg ni cuma baring dan duduk je

nak tanye boleh. 3minggu hamil buah ap yang baik untuk ibu hamil..

4y ago

selain tu awak yang lain ad x..

Blm ada pngalaman.. InshaAllah bakal mencuba x lama lg💞

Baring...sbb sy boleh rehat2 sekali sementara baby nk lena....

4y ago

Klau posisi baring kn mengiring... So klau babyy dh siap menyusu tu , iar kn dia mengiring terus tepuk belakang dye...

Posisi duduk sebb baby tdk berapa suka menyusu baring2

Posisi duduk, kalau dah besar skit baru baring

Posisi baring..sekali dgn mak2nya tido sekali

Posisi duduk. Baring buat baby senang muntah

Baring la ape lagi. Boleh lena sekali🤣

Baring..lps 2 terus 😴 skali..😂😂