Posisi Menyusu: Bagaimanan Anda Menyusukan Si Manja Anda?

Lain ibu lain keselesaan dia waktu menyusukan anak. Ada yang suka menyusu sambil duduk, sambil baring dan lain-lain. Anda macam mana, Mummy? Cuba share dengan kami dan ibu-ibu lain dekat ruangan komen!

Posisi Menyusu: Bagaimanan Anda Menyusukan Si Manja Anda?
45 Balas

ABC, tapi paling kerap A. Tapi skrg rasa menyesal plak guna cara A. Sbb bila guna cara A, anak lebih melekat kt kita. Selalu nk nyonyot. Kadang kita mengantukkn, selak je dia nyonyot la kt situ, sbb kita pun penat jgk. Tapi lama kelamaan, sy x berapa galakkan, prefer B @ c. Anak nyusu, kenyang kita letak.

A B C skrg da kt 1thn 5bln...ikot suke hati die la nk susu mcm mane,bile kite duduk die dtg je selak baju ibu...bile baring die naik atas badan pulak🤣😘

A is the best. and my baby also looove to be fed lying down. she can stretch, stomp her feet, teist and turn as she likes.

A & B. Kadang baby menyusu ikut suka je. Meniarap, tertonggeng la. Macam-macam gaya. 😅😅😅

masa newborn dlu posisi B, dh msuk 4bulan start posisi A smp sekarang dh nak msuk 8bulan

prefer C or B sebab A tak berapa pandai.. 😄😄😄😄😄

dulu C, sekarang dh beso 11 bulan. baring je senang.

saya selesa duduk bila bg anak menyusu

tiga² prnh try..smua sgt mmbntu👍

anak sy mcm2 aksi...🤣🤣🤣