Mana satu posisi menyusu anda ibu?

Selamat pagi semua 🥰 Dalam banyak-banyak posisi menyusu badan, Posisi mana satu yang ibu dah cuba ya?🤱 Atau untuk first time mommy, mana satu posisi yang ibu ingin cuba ya?👶 #WorldBreastfeedingWeek #WBW2021

Mana satu posisi menyusu anda ibu?
15 Balas

the cradle...walau mata mengantuk tetap duduk...sebb bila tertidur time bf tu...kita terkejut terjatuh..klo baring..trus sedap lelap..risau anak tertutup hidung...jadi mcmna pon mngantuk nya tetap duduk...klo posisi baring tu biasa suami tolong jaga..sambil manja2 dgn bayi....dia jaga bayi...yg sdng mnyusu...saya pengsan x ingt dunia...sebb kadang saya rasa terllu penat...perlukan tidur yg ckup dgn bantuan suami....

semua posisi ni saya penah lakukan ..❤️sgt mmbntu utk pnyusuan ank..🥰

semua da cuba..my anak sulung x reti dum diam bila nak nyusu

semua sudah cuba. tapi selalunya side-lying dan the cradle.

ank sy selesa side lying n laid back,,cradle tgk mood dia

Side-lying & the cradle..tp kbykan the cradle..

the cradle, side-lying, laid-back breastfeeding

SIDE-LYING CROSS CRADLE THE CRADLE

the football je x pernah try😊

cross cradle & the cradle