Jenis-Jenis Posisi Ibu Menyusu

Ibu-ibu menyusu mesti ada posisi menyusu yang paling selesa, betul tak? Haa, cuba kongsikan mana satu posisi yang anda suka di ruangan komen!

Jenis-Jenis Posisi Ibu Menyusu
24 Balas

anak yg last ni lasak sangat..banding kaka dan abgnya dulu sopan santun..mcm² stail dia buat..mamanya ikutkan saja...skrng ni tumbuh gigi lg la sadis..kalau malam time susu baring tu mamanya pandai besilat...dia p gigit² puting susu😂

baring sbb dalam pantang dah cuba duduk tapi gagal sbb belakang saya sakit sangat.. anak kedua nie cuba menyusu duduk pun tak boleh tahan sakit.. contraction sebelah perut sahaja jadi dalam pantang to masih rasa sakit ..

anak sy fully bf so tiga tiga gaya + dia sendiri punya gaya pun ada 🤦🏻‍♀️😂 . anak sy da setahun 2 bulan

duduk paling mudah. baring kalau ngantuk sgt malam2. tak pernah cuba posisi atas x reti walaupun masuk anak no2

Anak saya bermacam bagai posisi dia buat sendiri. saya layankan saja yg penting dia menyusu dgn selesa🥰

ketiga tiga bahagian sy ada ..anak saya 10 bulan sekarang full bf menyusu semua gaya ada ..

posisi duduk..kalo baring mcm sekejap je baby minum..

3,3 posisi..bergantung pd kepenatan dan situasi 😘

33 tu sy biasa n selesa ikut kemahuan bby jg..

duduk. duduk paling mudah dan selesa utk sy