sawan 5bulan

selamat petang hai kt sini sapa yg dah kandungan 21weeks ? nurse ada pesan tak pasai sawan 5bulan tuu .. sapa yg penah alami . tadi saya ada pening2 mata pon jadi kabur dgn muntah adakah itu dinamakan sawan sebab perut mula pedih . pagi tadi saya makan ubat dalam koi 10pgi . lpastuu tgue lagi 2jam laa nak makan nasi .tiba2 jadi cmtu tgh dok masak .saya gtaw nurse ,nurse cakap kalau muntah berulang baru datang ,tapi saya tkmuntah cma letih badan dgn pening jaa sikit .. nurse marah saya ckp kenapa tkdatang klinik .. mana saya nak tahu .saya tkpenah ada sawan ..

1 Balas

Memg ada sawan nurse ckp ke klu dh kandungan 5 bln ke ats..cm sy ad adarah tinggi,doc ckp kena jga2 sb takut kena sawan..darah tinggi bru2 ni xtrn..phtu sy muntah,demam,sakit kepala teramat sgt..doc marah sy knp xtrus pg emergency hospital..tu tanda2 sawan doc ckp..terkejut gk sy..sy pn xtau ni tanda2 sawan bg yg ada darah tinggi..sy pn alahan muntah2 xkuat sgt..mgkin penat sgt tmbh stress kerja tu menyebabkn demam,sakit kpla..

5y ago

ya minta allah lindungi semuanya