Tasty Thursday!

Jom kongsikan di bawah apa makanan kegemaran korang😋 Min nak try lah makanan kegemaran korang kot-kot ada yang min tak pernah try🤤

Tasty Thursday!
20 Balas

sushi, udang masak lemak cili api + nenas, sambal udang petai, itik masak kicap, umai, ayam percik putih.. dan beribu menu lagi.. 😄

Terlalu banyak.. I'm food lovers. Susah nak pilih 🤭🤭😂 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Daging salai masak lemak tapi sekarang tak boleh makan pedas lagi 😩

Kapurung @ ambuyat 🤤 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

nasi panas+ikan pekasam+ulam+budu pedas asam limau

suka mkan pedas tomyam mask merh pstu desert

nasi panas + ayam masak ungkep🤤

nasi putih+budu+ulam+ikan goreng

Banyak sangat makanan kegemaran

vietnamese spring roll😋nyum3