Komen bulan lahir korang & pasangan

Selamat pagi semua🥰 Jom sambung ni dekat komen bawah😉 Korang & pasangan lahir bulan apa?🗓️ Kalau yang dah ada anak pula, anak korang bulan apa ya?👶

Komen bulan lahir korang &  pasangan
488 Balas

sis bulan Januari suami bulan April anok pertama bulan 11 anok kedua bulan 07 anak ketiga bulan 08 anok keempat bulan 10 yang terakhir jangka bulan 09

suami - january sya - february anak - october kalau blh anak ke2 dan ke3 nak bulan november dan disember sbb nanti bulan bersusun ikut urutan..😅🤣

sy buln 9 suami buln 4 anak syurga buln 8 InsyaAllah bkal baby dlm buln 9 moga Allah permudahkn kn urusan smpai baby slmat lahir . aamiin yra 🤲🤲

saya oktober suami march anak pertama mei anak kedua march anak ke tiga april anak ke empat april.. InshaAllah yng je lima bulan November ni 🥰🥰

Suami 15 mei Saya 3 oktober Baby InshaAllah 21 disember 2021 Doakan urusan kami dipermudahkan InshaAllah Aamiin ❤️ #BabyTwins #Baby2021 #20M2H

Saya februari, suami september. InshaAllah first baby june 2021. Xsabar nk jpe baby. Doakan smoga urusan bersalin sy dipermudahkn ye 🌹💕

Sy & husband bulan Feb, insyaallah anak 1st ni bakal lahir bulan Feb juga 😍 38weeks dh skrg. Counting days! 👶🏻

Sy bulan Oktober. Suami bulan Februari. Anak sulung bulan Sept, anak kedua bulan Ogos and yg ketiga (insya Allah) due bulan Sept juga 😅

Sy Mei Suami Oktober Anak sulung Januari Anak ke 2 Disember Baby bakal lahir ni Awal bulan Ogos atau hujung Julai ni 🤭🤭🤭🤭

saya bulan mac suami bulan oktober anak insyallah bulan ogos ni.. 😍 doakan saya dan anak saya sihat dan dipermudahkan amin ❤