Nak tanya je...

Selamat pagi semua, selamat bulan penghujung tahun🥰 Macam mana dengan semua setakat pagi ni? Ok ke? Jom borak sikit pagi ni 😘

Nak tanya je...
123 Balas

alhamdulillah sy ok .cuma anak je kurang sihat..start hari sabtu haritu tiba2 kena demam panas sbb gg geraham nak tumbuh smpai bengkak dkt pp dan bwh telinga dia..harap anak sy cpt sembuh..aamiin..

syukur masih ok walaupun dlm hati risau.. now dh 30week pregnant dlm sakit psoriasis arthritis perlu selalu positif supaya dpt beranak normal... doakan saya kuat menghadapi dugaan ni..😊

tak okayy sangat..12 weeks preggy.. alahan pening, pitam, mual, pedih ulu hati..xselera makan. next week ank2 3 org start sekolah.. risau sgt nak urus ank2 nt dgn keadaan xlarat skg ni..

Berdasarkan komen2 yg TAK OKAY ibu2 lain, sy rs ibu2 lain lebih tak okay berbanding sy yg tak okay. Sy doakan smga ibu2 yg tak okay skrg dipermudahkan sgla urusan.

tak berapa ok ..sbbnya jahitan bersalin terbuka msa 14days ..Doc xjahit balik smpi skrg msih blm sembuh ..xthu bila nk sembuhnya..ssh nk gerak sna sini😭

Tak okey. Pregnant 14w & positif covid. Simptom dah takde, tapi risau kandungan selagi tak habis kuarantin takleh nak scan baby 🥺

3y ago

in sha allah baby okay..mommy kuatkan semangat ya..minum air putih..makan..minum susu..ya

alhamdulillah oke lg stakt ny..cuma pagi2 mak jd ghimauu sikit sbb blwn dgn si kakak itk bgn sekolah. .😩😖..mmnjang nk cutii jee. .haii la ankk

Tak berapa okay, menunggu baby bila lah nak keluar, takut nak induce 😖 minggu ni da 38weeks. Selalu usap perut cakap kat baby cepat2 keluar 😂

tak okeyy.. satu family demam. naseb baik swab semua -ve. tapi betul² xlarat nak handle anak meragam dgn keadaan diri sendiri pon xkuat 🤧🤧

X ok.. Induce ataupun ceaser nnti, anak prematang di sbbkn size kecik dan berat kurang pd mggu 35 ni.. 😭Ank 1st.. Xda pngalamn lg