Okay jangan tipu ya. Jom kongsikan dekat ruangan komen!

Hi semua selamat penghujung hari minggu😘 Eh tiba-tiba dah hari ahad kan😆 Jom pagi ni kita happy happy senangkan hati berkomunikasi dengan ibu ayah lain dalam komuniti TAP ni🥰 Cuba kongsikan gambar apa yang ada depan anda semua sekarang ni dekat bawah ya. Jangan tipu tau! Min macam biasalah meja kerja laptop ni walaupun hujung minggu😌 Ke ada yang sama macam min jugak😂

Okay jangan tipu ya. Jom kongsikan dekat ruangan komen!
41 Balas

baju anak yg berhambur atas tikar dan susu bangas semalam atas speaker.. kjp lgi mau cuci baa hahha.. jangan contohi syy 🤣🤣🤣 (sy ingtkn mw teka apa yg ada dlm gmbr admin bagi.rupanya dpn kta skrg..wkwk)

sy serta kan gambar min 🤣 EmpatPuluhMingguTigaHari🤰 Overdue 😕 BabyFirst 💞 DuaTahunPenantian🤲 KandunganKedua🌸 IbuKuat💪 DoakanSyDanBabyBaikx2Saja ❤️ SemogaAllahPermudahkanUrusanKita😊

mcm biasa. kerjaaaa. org lain berhujung minggu dgn family, sy berhujung minggu dgn kerja😊😊 selamat berhujung minggu warga TAP. ayuhhh.. !! semangatt 💪🏻💪🏻

hehe..😆😆😂😂✌tgh sarapan nasi goreng dgn ayam butter..nyum2.. jmpt sarapan pagi semua

4y ago

lyn ank2 tgk katun...tgu c kcik dkat tuala oren tu bgun nk mkn plk...

Setel kemas2 n lipat kain bajuuu.. Blh la betulkan urat japp😄

Kain baju nak kena lipat. Hujung minggu punya kerja....... 😌

4y ago

alahaiii.. teringat kain baju kat rumah tak berlipat lg. adela sebakul baju kami n sebakul baju anak. 😪😪😌😌ber huhu jela.

Hadap dinding dlm bilik.. Ni pun buka brightness ni.

4y ago

Hehe waaa hijau. Cerah bilik😍

Ngadap bende ni sambil buka asiaparent... Kiki

ngadap kipas ! banyak tedo ja skrg ni hahha