Apakah emoji anda?

Selamat pagi semua ~ Jom kenang balik zaman awal bercinta dulu, berapa umur anda waktu mula-mula berkenalan dengan pasangan? 😘 Komen emoji anda di bawah!

Apakah emoji anda?
695 Balas

♥️ kenal suami masa umur 19tahun.. kawan kjap je.. pastu lost contact 10 tahun.. lepas raya tahun 2021 suami muncul semula, dr situ mula rapat balik 🤭 minta no phone, tak ckp bnyak teros ajak suami nikah 🤣 suami pon on je 😝 bulan jun'21 tunang, sep'21 nikah.. skg tgh pregnant 3 bulan.. doakan sy dan kandungan dlm keadaan yg sihat, dan di permudahkan sepanjang mengandung&melahirkan 🥰