Apakah emoji anda?

Selamat pagi semua ~ Jom kenang balik zaman awal bercinta dulu, berapa umur anda waktu mula-mula berkenalan dengan pasangan? 😘 Komen emoji anda di bawah!

Apakah emoji anda?
695 Balas

masa umur 26tahun. masatu dah nekad sgt nak cari jodoh. sebab ade bercinta dengan sorg laki 6,7 tahun tapi xde kata putus. mintak bertunang pon dia kata belum bersedia. Dia kata kalau dah ada lelaki lain yg melamar pergi, jangan tunggu dia. jadi sy tekad, nk buka hati utk org lain. saya sign up laman web cari jodoh, baituljannah. sebelum sign up memang takut, sbb tkut dpt yang salah, siap istikharah, solat hajat mintak petunjuk. last2 sy sign up jugak, berkenalan dengan ramai calon. tapi ade satu calon yang paling senang bila saya berkawan. boleh masuk kepala, senang faham saya. dia pon sama, terus ajak jumpa, blind date. tuptup, kahwin dah sekarang 😆😆 tapi time bertunang tiba² ex datang balik nak pujuk. cam drama sungguh. 😂 sorry laa, yg datanh dah jauh lg baik dari dia, jadi hati xde berbelah bahagi pon. dan auto pilih cik tunang, xmenyesal sikit pon, sbb hati dah tetap. alhamdulilah. sekarang tgah mengandung 7bulan 🥰 berkenalan sebulan terus dia nak jumpa mak ayah, terus nk bwak family merisik. Alhamdulilahhh. takyah merayu² suruh org masuk minang 😂 bila pikir balik, kelakar pulakk bila kita sibuk merayu memjuk orang yg salah dlu 😂